Lisätietoa muoveista ja lentonumeroista

Muovit

High Performance -muovi:
Todella kestävä muovi, joka säilyttää lento-ominaisuutensa pitkään. High Performance -muovi on vakaampi lentoinen jämäkkyytensä ansiosta. Se kestää pidempään kuin mikään muu Daredevilin muoviseos.

Kestävyys (1-3): 3
Pito (1-5): 2

Flex Performance -muovi:
Ominaisuuksiltaan kuten High Performance -muovi, mutta joustavampi. Flex Performance -muovi on todella kestävää ja säilyttää lento-ominaisuutensa pitkään. Joustavuutensa ansiosta siitä saa pitävän otteen. Sen kestävyys ja pito ovat täydellisessä suhteessa.

Kestävyys (1-3): 3
Pito (1-5): 3

Grip Performance -muovi:
Hyvä perusmuovi, joka soveltuu loistavasti puttereihin, mutta myös keveytensä ansiosta pitkiin heittoihin saa helposti lisää metrejä. Grip Performance -muovi on alottelijalle hyvä valinta. Joustavuutensa ansiosta siitä saa pitävän otteen.

Kestävyys (1-3): 1
Pito (1-5): 4

Elastic Performance -muovi:
Supertaipuisa muoviseos, joka osuessaan maahaan, puuhun tai koriin, ei helposti kimpoa tai kieri. Kestävyyden ja hyvän pidon lisäksi muovi on niin joustavaa, että sen voi taittaa kahtia vaikka kylmilläkin säällä.

Kestävyys (1-3): 2
Pito (1-5): 5

Lentonumerot

Lentonumerot kuvaavat kiekon lento-ominaisuuksia, joita ovat nopeus, liito, lento- ja loppuvakaus.

Nopeus (Speed):

Nopeusnumerolla tarkoitetaan suhteellista nopeutta, jolla kiekkoa tulee heittää, jotta se käyttäytyisi muiden lentonumeroiden mukaisella tavalla. Mikäli kiekon heiton nopeus on alle kiekolle suositellun nopeuden, se lentää ylivakaammin kuin vakausnumerot antaisivat olettaa. Jos taas heiton nopeus on suurempi, se lentää alivakaammin.
Frisbeen paksuus ja reunan terävyys vaikuttavat siihen kuinka nopeasti kiekko liikkuu ilman halki. Frisbee, joka on ohut ja terävä, on nopeudeltaan suuri, eli draiveri. Keskipaksut ja pyöreämmät reunat ovat mistä tunnistat keskipitkänmatkan kiekon. Paksuimmat ja tylpimmät kiekot halkovat ilmaa huonoiten ja ovat täten hitaimpia, eli puttereita.

Liito (Glide):
Liitonumero kuvaa kiekon lennon pituutta nopeusnumeron mukaisesti heitettynä.

Lentovakaus (Turn):
Lentovakausnumero kertoo kuinka paljon kiekko kääntyy pyörimissuuntaansa lennon aikana. Lentovakaus on miinuksella, jos kiekko kääntyy yli, ja nollassa, jos se lento-osuutensa aikana lentää suoraan.

Loppuvakaus (Fade):
Loppuvakausnumero kuvaa kuinka paljon kiekko kääntyy pyörimissuuntaansa vastaan lennon lopussa. Loppuvakaus on nolla, kun se ei käänny takaisin vauhdin hiljentyessä, ja plussalla, jos se kääntyy.
Valmistaja
Pikahaku
Maksutavat
PayPal
Ennakkomaksu
Käteinen
Ostoskorisi on tyhjä
Etusivulle